Nationale verkeerslab

In alle opzichten een innovatieve productie van Koop&Co. Scholieren spelen onder bezielende leiding van verkeerswetenschappers en professoren (acteurs/presentatoren) de hoofdrol. Een echte klassenstrijd waarin men in teamverband in een lesuur allerlei verkeerssituaties op moet lossen, vragen beantwoorden en opdrachten moet uitvoeren. 
In een nagebouwde studio vol computerschermen en simulatoren moeten scholieren gevaarlijke verkeerssituaties verbeteren en diverse vragen in sneltreinvaart beantwoorden. Daarnaast worden ze getoest op verkeerskennis en mobiliteitsvaardigheden door o.a. coördinatieoefeningen en behendigheidstesten verrichten. Hierbij speelt het mobieltje in de hand een centrale rol. Ook is er een heuse 4D Fietsgame simulator opgesteld met unieke wind en regen module. Kennis en kunde is essentieel om als winnaars uit de bus te komen. Natuurlijk staan fiets en afleidingsvormen op dit moment centraal, maar er is ook aandacht voor (vracht)auto's, scooters, hulpdiensten en het openbaar vervoer. Kortom de ideale mix om opgedane verkeerskennis uit het verleden te toetsen en vooral toe te passen op toekomstige situaties. Zeer praktijkgericht en interactief

De verkeerslab is geschikt voor alle types onderwijs en is vooral bedoeld voor de onderbouw (brugklassen) van het voortgezet onderwijs. Echter het niveau kan ook moeiteloos worden aangepast aan groep 8 van het basisonderwijs.

Net als alle andere edutainment projecten van Koop&Co betreft dit een kant-en-klaar project, hetgeen impliceert dat men alleen een geschikte ruimte (bijvoorbeeld een aula, dramalokaal, kantine of sportzaal) beschikbaar moet stellen en voldoende leerlingen moet afvaardigen. De kosten voor het verkeerslab worden in de regel gefinancierd via de gemeente of provincie. Geïnteresseerde bedrijven en overige organisaties/instanties kunnen rechtstreeks contact opnemen voor informatie en tarieven.    

Uitvoerend Team

Jan Pieterman 
Floris Maathuis
Chantalla Pleiter
Bart Brands-BuysMeer informatie en reserveren

Tijdsduur spelshow: 1 lesuur (45, 50 of 60 minuten)
Aantal leerlingen per voorstelling: maximaal 2 klassen (tot 30 leerlingen per klas) 
Aantal voorstellingen per school: maximaal 4 per dag
Kosten: op aanvraag
Speel- en acteerruimte: minimaal 80 m2  
Presentatietechniek wordt meegenomen
Bijzonderheden: Graag op de begane grond (aula/gymzaal/kantine/congresruimte) 
             
*
**
* verplicht

 

Spring Mix

Lars Behrenroth
in the mix for
www.alcomobilisme.nl

ZATfm in the Mix

Click and listen to......
ZATFM

Digital Radio Station

Guest-Deejay NOV22

DJ Virato

Foto's

Nieuws


rss
Nederlands Deutsch
© 2024 Koop & Co - Realisatie: Slagkracht