Nationale verkeerslab

In alle opzichten een compleet nieuw en vooral innovatieve productie van Koop&Co. Scholieren spelen onder bezielende leiding van verkeerswetenschappers en professoren (acteurs/presentatoren) de hoofdrol. Een echte klassenstrijd waarin men in teamverband in circa 45 tot 60 minuten allerlei verkeerssituaties op moet lossen, vragen moet beantwoorden en opdrachten moet uitvoeren. 
In een nagebouwde laboratorium met computerschermen, televisie monitoren en simulatoren moeten scholieren gevaarlijke verkeerssituaties verbeteren, diverse vragen in sneltreinvaart moeten beantwoorden en getoetst worden op verkeerskennis en mobiliteitsvaardigheden. Hierbij is kennis en kunde essentieel om als winnaars uit de bus te komen. Natuurlijk staan de fiets en afleidingsvormen centraal. Maar er is ook aandacht voor auto's, scooters,  en het openbaar vervoer. Kortom de ideale mix om opgedane verkeerskennis uit het verleden te toetsen en vooral toe te passen op toekomstige situaties. Zeer praktijkgericht en interactief. . 

De verkeerslab is geschikt voor alle types onderwijs en is vooral bedoeld voor de onderbouw (brugklassen) van het voortgezet onderwijs. Echter het niveau kan ook moeiteloos worden aangepast aan groep 8 van het basisonderwijs.

Net als alle andere projecten van Koop&Co betreft dit een kant-en-klaar project, hetgeen impliceert dat men alleen een geschikte ruimte (bijvoorbeeld een aula, dramalokaal, kantine of sportzaal) beschikbaar moet stellen en voldoende leerlingen moet afvaardigen. De kosten voor het verkeerslab worden in de regel gefinancierd via de gemeente of provincie. Geïnteresseerde bedrijven en overige organisaties/instanties kunnen rechtstreeks contact opnemen voor informatie en tarieven.    

Uitvoerend Team

Jan Pieterman 
Floris Maathuis
Pieter van Dijken 

Meer informatie en reserveren

Tijdsduur spelshow: circa 50 minuten
Aantal leerlingen per voorstelling: maximaal 2 klassen (tot 30 leerlingen per klas) 
Aantal voorstellingen per school: maximaal 4 
Kosten: op aanvraag
Speel- en acteerruimte: minimaal 80 m2  
Presentatietechniek wordt meegenomen
Bijzonderheden: Graag op de begane grond (aula/gymzaal/kantine/congresruimte) 
             
*
**
* verplicht

 

Spring Mix

Lars Behrenroth
in the mix for
www.alcomobilisme.nl

ZATfm in the Mix

Click and listen to......
ZATFM

Digital Radio Station

Guest-Deejay FEB20

DJ Hans Singelenberg

Foto's

Nieuws


rss
Nederlands Deutsch
© 2020 Koop & Co - Realisatie: Slagkracht