14 juli 2020

Camp21 in focus ROV Zuid Holland  

Camp21 is 2020 een vaste waarde geworden in het Rotterdamse verkeersveiligheidsprogramma. Meer dan 6 interventies in verschillende Rotterdamse stadsgebieden zijn in samenwerking met vaste partner Jongeren op Zuid (JOZ) en Werkteam Feijenoord uitgevoerd. Een groot succes en vooral ook een project met exposure en aanzien. Jongeren tussen 16 en 24 jaar die regelmatig in de stadswijken verkeersregels aan hun laars lappen vinden moeiteloos de weg richting deelname aan het project. Camp21 is een begrip en merknaam geworden in de wereld van de asorijders. Niet om de fun, maar vooral omdat men veiliger en bewuster na het volgen van Camp21 als deelnemer te voorschijn komt.
Natuurlijk is een certificaat of een cap/t-shirt een mooie beloning en afsluiter maar kennis en kunde vinden de deelnemers belangrijk om een betere en verantwoorde chauffeur te zijn met auto en/of scooter.

Het Regionaal Orgaan Verkeersveilig Zuid Holland heeft onlangs een uitgebreid artikel gewijd aan de opzet en uitvoering van Camp21 in Rotterdam. O.a. Ger Lulofs van de gemeente Rotterdam en Henk Koop van ZAT Projectenbureau worden geinterviewd.
Een link naar dit artikel vindt u hier:

https://rov-zh.foleon.com/rovmagazine/juni2020/camp21-maakt-rotterdamse-straten-veiliger/?utm_source=mail&utm_medium=social&utm_campaign=im-share-button
Deel dit via social media:
Twitter Facebook LinkedIn E-mail

Spring Mix

Lars Behrenroth
in the mix for
www.alcomobilisme.nl

ZATfm in the Mix

Click and listen to......
ZATFM

Digital Radio Station

Guest-Deejay NOV22

DJ Virato

Nieuws


rss
Nederlands Deutsch
© 2024 Koop & Co - Realisatie: Slagkracht