22 september 2019

Verkeerslab en Fiets4Safe vanaf schooljaar 2019-2020 in het Totally Traffic Programma van het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zuid Holland


Het ROV ZH heeft onlangs Fiets4Safe en het Verkeerslab als nieuwe projecten gekozen in het Totally Traffic Programma voor het voortgezet onderwijs. TT is het structurele programma voor verkeersveiligheid en verkeerseducatie en richt zich op jongeren van 12 tot 18 jaar.
Alle scholen van het voortgezet onderwijs in de provincie Zuid Holland hebben de mogelijkheid om Fiets4Safe en het Verkeerslab vanaf september 2019 als project te selecteren via een online aanmeldingssysteem.
Het Verkeerslab en Fiets4Safe zijn geselecteerd om met name het fietsgedrag op een aansprekende en interactieve wijze onder aandacht te brengen via het beproefde concept van edutainment.
Beide programma’s zijn uitgebreid door het team van ROV ZH bekeken en beoordeelt op diverse criteria. Het ZAT Projectenbureau is enorm verheugd om de samenwerking met het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zuid Holland aan te gaan om samen te zorgen dat het fietsgedrag en de verkeersveiligheid met beide projecten in de provincie Zuid Holland weer een stukje veiliger wordt.

Afbeeldingsresultaat voor totallytraffic zuid holland
Deel dit via social media:
Twitter Facebook LinkedIn E-mail

Spring Mix

Lars Behrenroth
in the mix for
www.alcomobilisme.nl

ZATfm in the Mix

Click and listen to......
ZATFM

Digital Radio Station

Guest-Deejay NOV22

DJ Virato

Nieuws


rss
Nederlands Deutsch
© 2023 Koop & Co - Realisatie: Slagkracht