6 oktober 2020

The art of deephouse don't drink and drive website gelanceerd 

In het voorjaar van 2020 werd de nieuwe website artofdeephouse.com gelanceerd door de bekende muziekproducer en engineer Jean Kessely en Managing director van Koop&Co; Henk Koop.
Artofdeephouse.com is een muzikale website waar de boodschap "don't drink and drive" centraal staat.  
Internationale en nationale DJ's verlenen graag hun medewerking door deze boodschap subtiel in de dancemixen te verpakken.
Art of deephouse is een universele muziekstijl met zijn oorsprong in Chicago en waarbij allerlei electronische sounds bij elkaar komen. Normaal gesproken heeft deephouse een langzamer tempo (120 tot 125 bpm), je kunt er op dromen maar ook vooral eindeloos op dansen. Er zijn dan ook veel stijlen uit de jazz en soulsamples in deze state of the art music te vinden.

Op de website artofdeephouse.com is een eerste serie mixen te beluisteren 
Helaas door het Covid19 virus is de gehele uitgaanswereld gigantisch geraakt en daardoor zijn alle activiteiten m.b.t. spin-off van artofdeephouse.com voor bepaalde tijd uitgesteld. Zodra de wereld weer terug is naar normaal (en wij kunnen niet te lang wachten) zullen Jean Marc Kessely en Henk Koop deze website met mixen en events verder uitbouwen.      www.artofdeephouse.com 
Deel dit via social media:
Twitter Facebook LinkedIn E-mail

Spring Mix

Lars Behrenroth
in the mix for
www.alcomobilisme.nl

ZATfm in the Mix

Click and listen to......
ZATFM

Digital Radio Station

Guest-Deejay NOV22

DJ Virato

Nieuws


rss
Nederlands Deutsch
© 2023 Koop & Co - Realisatie: Slagkracht