Ons team, de motor en het succes van Koop&Co

Een ijzersterke en onverwoestbare motor met lange termijn garantie. Ja, daarmee mag u ons team rustig mee vergelijken. Zij stellen zich het liefst kort met gepaste bescheidenheid ook in 2020 aan u voor:
 
Jan Pieterman is een gepassioneerd acteur met jarenlange ervaring, acteerde o.a. in Goede Tijden Slechte Tijden, Baantjer en Boobytrap en acteerde daarnaast in diverse commercials. Interactie met zijn publiek is een van de sterke kanten van Jan, improviseren en diepgang zijn andere opvallende kwaliteiten. Hij weet een zaal te boeien, te laten lachen en te ontroeren. Zeker in de clinic Veilig Uitgaan = Veilig Uitgaan. Sinds 2012 bewaakt hij al als opperacteur en nestor de complete cast van het ZAT team.  Mocht dit ook goed afgaan dan komt de ultieme rol van directeur zeker ook dit jaar weer dichterbij!

Janiek Vreeken acteert al van jongs af aan. Ooit begonnen bij het amateurtoneel en musical en daarna verder geschoold bij o.a. het Talent Traject van het RoTheater en momenteel de Jaargang bij Kemna. Momenteel is ze actief als actrice in verschillende jeugdtheaterproducties. Bij ZAT Producties speelt zij in de voorstelling Veilig Uitgaan = Veilig Thuiskomen waarin zij de rol van puberende dochter afwisselt met presentatie. Op deze wijze leert Janiek alle kanten van het vak goed kennen!    

Soraya de Bakker heeft gestudeerd aan de Amsterdamse Theater Academie en heeft na haar studie meerdere mooie rollen mogen spelen in zowel het theater als voor diverse film- en tvproducties. Ook in 2018 is zij weer in een tv serie te bewonderen. Presenteren is een van haar grootste passies en in haar tijd bij Theatergroep Dox is de liefde voor het spelen voor jongeren ontstaan. Soraya voelt zich dan ook als een bijtende vis in het water in de voorstellingen Veilig Uitgaan = Veilig Thuiskomen en Fiets4Safe.
  
Esther ter Horst heeft in de rol van Monky Wildspieker furore gemaakt in de Twentse soap "van jongeleu en oale groond". Deze soap werd bij de KRO uitgezonden en trok toen meer dan een miljoen kijkers. Tussen allerlei TV opnames door is Esther bezig in de rol van Bert in de landelijke Sesamstraat theaterproductie en is zij bij ons met de pop Spacy onderweg naar de verkeersplaneet. Door haar verfrissende en brutale uitstraling kan zij kinderen en ook volwassen in de verlegenheid brengen. Maar met een dosis enthousiasme slaat zij met groot gemak de brug tussen het toneel en het publiek.

Eva ten Hoor studeerde in 2016 af aan de opleiding Musicaltheater, Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Ze speelde de rol van "Jan" in de toerende musical "Grease" van Stage Entertainment en heeft gedanst in het showballet van "Late Evening" zomercabaret in het DelaMar theater in Amsterdam. Sinds 2019 speelt zij met "Jan" Pieterman in de succesvolle ZAT edutainment productie "Veilig Uitgaan = Veilig Thuiskomen".  

Eva van den Dam heeft muziektheater gestudeerd aan de conservatoria in Rotterdam (Bachelor) en Tilburg (Master). Daarna heeft zij gespeeld in bekende musicals "the Sound of Music", the songs from the movie "the Sister Act", HEMA de musical en Boy 7 live on Stage. Zij speelde al eerder in educatieve voorstellingen bij het Maastheater. Zij heeft daardoor grote affiniteit met kinderen en jongeren. Ook is zij bijvoorbeeld niet meer weg te denken uit het grote Efteling theater. In de spaarzame vrij uurtjes treedt Eva ook nog op met een gitarist (akoestisch duo) om haar gouden stem 18 karaats te houden. Kortom een sierraad voor het ZAT Infotainment team.            


Anna Joh Vos heeft haar basis gelegd in de beeldende kunsten op de Minvera Academie en vond het tijd worden om haar expressie publiekelijk te delen met het grote publiek en is als vaste actrice en presentatrice razendsnel toegevoegd aan ons team, om o.a. Fiets4Safe in diverse veelzijdige rollen voor uit te duwen. Vooral de rol van fietsender rechter ligt haar goed. Zij komt het liefst met high heels en veel energie over de streep en in haar kielzog hordes enthousiaste scholieren en studenten.     

Corrien Wiegers is een gelouterde actrice met dramatiek als rode draad door haar acteursleven. Natuurlijk figuurlijk bedoeld! Onlangs nog succesvol geweest in docudrama "jongleren" van Teleac en diverse tv-spotjes via een landelijke verzekeraar. Nu voor het ZAT Team neemt zij bijna iedere dag plaats als advocaat op een fiets in de theaterproductie Fiets4Safe.

Roger Goudsmit is sterk beïnvloed door groepsidentiteiten: Moluks versus Nederlands, zocht hij voortdurend naar zijn persoonlijke identiteit. In deze periode acteerde hij o.a. in soapseries als Goudkust en GTST. Op dit moment speelt hij in grote toneelrollen (Ghandi/Mandela) in grote theaterzalen. Zijn levensopvatting is om heel dicht bij jezelf te blijven en de ‘moed’ hebben om te willen delen met anderen. In deze ontwikkeling ontstaat de boodschap voor anderen: “Werk aan je Eigen Signatuur”. Een boodschap voor met name mensen die zich bevinden in een bi-cultureel dilemma. Kortom zwart-wit gesteld, de ideale karakter in het ZAT team en Fiets4Safe.

Tamara Hofman verliet in 2009 Twente om aan de Hoge school voor de Kunsten in Utrecht te beginnen met de opleiding ‘Docent Theater’. Tamara: "ik ontwikkelde mij van brave, verlegen student tot nieuwsgierige ondernemer. Tijdens mijn studie onderzocht ik mijn werkveld zowel binnen het onderwijs als in de theaterwereld. Hierbij was ik voortdurend op zoek naar de ultieme verbinding tussen theater en educatie. Ook buiten Nederland ontdekte ik de kracht van het theater. Zo vertrok ik voor een forumtheater project naar Roemenië en liep ik 3 maanden stage in Tanzania.
Na het afronden van mijn studie heb ik mij vol enthousiasme het werkveld ingestort en zet ik mijn opgedane ervaring met veel plezier in bij o.a. Veilig Uitgaan = Veilig Thuiskomen!"

Amy Beekmans is een pasafgestudeerde (musical)actrice die vanaf oktober 2016 het ZAT team is komen versterken.Zij is een energieke en creatieve actrice die zich erg verbonden voelt met de doelgroep jongeren. Vorig jaar speelde ze in de sprookjesmusical Pinokkio en in dit seizoen is ze te zien in de Gelaarsde kat van Efteling Theaterproducties. Ook ze is werkzaam als poppenspeelster, danseres en  zangeres. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft zij ook nog tijd en passie om theaterles te geven. Amy zal veel te zien te zijn in de theaterworkshop veilig uitgaan = veilig thuiskomen en binnenkort in de Verkeersplaneet.   
 
Floris Maathuis gebruikt technologie voor creatieve toepassingen en creativiteit voor technische oplossingen. Technologische ontwikkelingen, met name in ICT, bieden oneindig veel nieuwe gereedschappen en creatieve mogelijkheden. Alles kan met alles verbonden worden en veel dingen die nu kunnen zijn zelfs in science fiction films nog nooit bedacht. Floris Maathuis koppelt deze ontwikkelingen aan de meest uiteenlopende toepassingen oa. productinnovaties, theater, bedrijfsfeesten, museum opstellingen, interactieve kunstwerken en serious gaming, in opdracht voor de Nationale Verkeerslab of autonoom.

Joep Dorren is het bekendst als Pipo de Clown uit de film "Pipo en de parelridder" Deze rol speelt hij ook in de tweede Pipo-film (2008) en in de musical over Pipo de Clown (2009). Ook was hij enkele malen te zien in de Flodder-serie en de film "Flodder in Amerika" (1992). Dorren volgde zijn theateropleiding in Parijs aan de Faculté de Thèâtre Vincennes en bij de Commedia dell Árte van het Piccolo Teatro de Milano. Na zijn opleiding speelde Joep in toneelstukken in Frankrijk, Engeland, Italië en Nederland. Sinds 1989 speelt Dorren regelmatig in voorstellingen van het jeugdtheater Hofplein te Rotterdam. In Nederland was hij daarnaast onder meer te zien in de musical 'Rex' van Joop van den Ende Theaterprodukties. Joep Dorren bespeelt diverse muziekinstrumenten en is wereldwijd actief als componist, zanger en trainingsacteur voor het ZAT Projectenbureau. Naast de hoofdrol in de succesvolle theatervoorstelling Nijntje, houdt hij zich momenteel bezig met onze kindertheaterproductie “Paolo de Zebratemmer voor het basisonderwijs en de spectaculaire DéAlcoholShow voor zuipend Nederland.

Soula Notos is theatermaker, verhalenverteller, actrice, presentatrice en comedian. Bij Kalebas Producties maakte ze o.a. de voorstelling Heimwee, waarmee zo door heel Nederland toerde. Ze was Prins Heerlijk in Dans, Assepoester, Dans! Met Angela van Leeuwen schreef en regisseerde zet het sprookj Sam & Doornroosje. In de afgelopen jaren stond ze in de Paradevoorstelling De Pensionados met Peer Mascini en Bert Walthaus. Op dit moment speelt ze regelmatig in onze productie de Verkeersplaneet en is ze als presentatrice en performer actief. Als verhalenverteller is ze ook regelmatig bij Mezrab te zien. 

Henk H. Koop staat als bedenker, producent en regisseur van de clinics veilig uitgaan, theatervoorstellingen en andere infotainment en edutainment producties, grotendeels achter de schermen. Proces- en resulaatgericht, zoals de opdrachtgever het betaamt. Volgens Henk kriebelt het soms wel als hij de acteurs en actrices in een hilarische scène in actie ziet. "Maar de overgang van marketeer annex art director naar acteur is net zo groot als de afstand van de aarde naar de maan". Niettemin mag hij soms als heuse quizmaster in de theaterworkshop  veilig uitgaan en andere voorstellingen/workshops optreden. En eerlijk is eerlijk, het gaat hem in 2020 steeds beter af!
 

    
 Aanvoerder Henk H. Koop en de schrik van iedere wegpiraat: de Verkeersbende (harde kern 2013/2014) van het ZAT Projectenbureau by KOOP&CO. Van links naar rechts: Roger, Corrien, Suzanne, Henk, Anna-Joh, Jan, Tamara en Joep 


Foto ZAT Team 2014/2015. Van links naar rechts: Luuk, Joep, Tamara, Jan, Felice, Esther, Corrien, Henk, Anna-Joh en Roger 


Foto ZAT Team 2015/2016. Van links naar rechts: Soula, Roger, Sarah, Tamara, Esther, Joep, Felice, Elke, Jan, René, Corrien en Henk


Foto ZAT Team 2016/2017. Van links naar recths: Anna Joh Vos, Corrien Wiegers, Roger Goudsmit, Jan Pieterman, Joep Dorren,
Soraya de Bakker, Rosa Mee, Janiek Vreeken, René Imthorn, Esther ter Horst, Floris Maathuis, Amy Beekmans, Soula Notos, Henk H. Koop, Elke Steenstra en Tamara Hofman
 

Foto ZAT Team 2017/2018. Van Links naar rechts: Roger Goudsmit, Corien Wiegers, Soraya de Bakker, Henk H. Koop (op hocker), Floris Maathuis (bij spiegel), Esther ter Horst, Soula Notos, Amy Beekmans, René Imthorn, janiek Vreeken, Rosa Mee (oei Jean-Marc, Jan staat ervoor!) , Jan Pieterman, Eva van den Dam (zittend op stoel), Tamara Hofman en Joep Dorren. Niet op de foto: Anna Joh Vos (in buitenland). Deze moderne Nachtwacht werd gemaakt in Amsterdam door "sterrenfotograaf" Jean Marc Kessely.   


Foto ZAT Team 2018/2019. Van Links naar rechts: Floris Maathuis, Esther ter Horst (voorgrond), Janiek Vreeken, Joep Dorren (achter), Henk H. Koop (voorgrond), Corrien Wiegers, Jan Pieterman, Roger Goudsmit (voorgrond zittend), Anna Joh Vos, Tamara Hofman en Soraya den Bakker. Vanwege drukke werkzaamheden konden Amy Beekmans en Eva van den Dam niet aanschuiven op de sofa. Deze foto werd wederom gemaakt door Jean-Marc Kessely. Vanwege zijn verdiensten in 2017 en zijn scherpe aanbod konden wij niet om zijn vakbekwaamheid heen. Foto gemaakt in Bad-Bentheim, Duitsland.
    
 
Foto ZAT Team 2019/2020. Van Links naar rechts achterste rij: Floris Maathuis, Jan Pieterman, Amy Beekmans, Soraya de Bakker, Anna-Joh Vos, Bart Brandts Buys, Joep Dorren, Roger Goudsmit, Tamara Hofman en Eva ten Hoor. Voorste rij van links naar rechts: Chantalla Pfeifer, Esther ter Horst, Soula Notos en ZAT dirigent Henk H. Koop, Niet op de foto vanwege een buitenlandse trip: Janiek Vreeken en vanwege verhuizing: Corrien Wiegers. Deze foto werd voor de derde jaar op rij gemaakt door sterrenfotograaf Jean-Marc Kessely. Locatie: Kleine Kerk Steenwijk. Imiddels maakt Jean-Marc ook deel uit van ons team (hij kon niet anders!)  
    
 
 


Deel dit via social media:
Twitter Facebook LinkedIn E-mail

Spring Mix

Lars Behrenroth
in the mix for
www.alcomobilisme.nl

ZATfm in the Mix

Click and listen to......
ZATFM

Digital Radio Station

Guest-Deejay FEB20

DJ Hans Singelenberg

Nieuws


rss
Nederlands Deutsch
© 2022 Koop & Co - Realisatie: Slagkracht