14 juli 2020

Paolo de Zebratemmer en Verkeersplaneet volop gestreamd voor scholen in Drenthe en Rotterdam. 

Door de Coronacrisis is onze organisatie en productiebedrijf 3 maanden noodgedwongen door sluiting van de scholen in een stille modus geraakt. 

Natuurlijk hebben wij niet letterlijk stil gezeten en vooral richting onze afnemers gedacht in termen van mogelijkheden inplaats van onmogelijkeden.
Een livestream van onze producties was al snel de ideale oplossing. 
Aangezien de basisscholen vanaf juni open waren ging vooral de aandacht met onze livestreams daar speciaal naar toe.
De provincie Drenthe en gemeente Rotterdam waren al snel overtuigd van nut en noodzaak.
Echter interactie met de leerlingen bleef ook op afstand evident. Daarom hebben wij met onze technische medewerker; Jean Marc Kessely gezocht naar het ideale systeem van hoogwaardige beeld/geluidskwaliteit en snelle chatfunctie met de leerlingen. 
Via een beveiligd Youtube kanaal konden vanaf 24 juni tot 2 juli 2020 meer dan 25 scholen in Drenthe en 5 scholen in Rotterdam kijken naar de voorstellingen van Paolo de Zebratemmer voor de kleuters en de Verkeersplaneet voor de groepen 3 tot 5. 
De voorstellingen kwamen vanuit onze studio in Utrecht. 
De reacties van de scholen en leerlingen waren verrassend positief. Natuurlijk gaat niets boven een fysieke voorstelling, maar vanaf het eerste minuut werd er geboeid gekeken naar de livestreams en vooral ook stevig gechat namens de kinderen door juffen en meesters om onze acteur en actrices in de veilige gedragsmodus te zetten. Mocht Corona in het najaar weer roet in het eten gooien dan zijn de livestreams een perfect en veilig alternatief voor het basisonderwijs. 
   
Deel dit via social media:
Twitter Facebook LinkedIn E-mail

Spring Mix

Lars Behrenroth
in the mix for
www.alcomobilisme.nl

ZATfm in the Mix

Click and listen to......
ZATFM

Digital Radio Station

Guest-Deejay NOV22

DJ Virato

Nieuws


rss
Nederlands Deutsch
© 2023 Koop & Co - Realisatie: Slagkracht