DéAlcoholShow

talkshow, videoclips en theaterproductie over rijden onder invloed en overmatig alcoholgebruik voor studenten en ondernemers, leeftijd 18 t/m 68 jaar


Theater/Talkshow/Videoclips/Games

Ja, Koop&Co kan minimaal een uur lang letterlijk en figuurlijk theater maken over het onderwerp alcohol én daarover ook nog zinvol praten en discussiëren met boeiende en bekende mensen uit de politiek, bedrijfsleven, horeca en studentenleven. Het stappatroon van de studenten werd minutieus door de camera vastgelegd. Dit onder het motto: “is veilig uitgaan ook veilig thuiskomen”. Hoe reageert men in wedstrijdverband op een alcoholsimulatie test tot 1.5 promille en bekende acteurs laten op confronterende maar ook op hilarische wijze zien, hoe je veilig na een avondje stappen thuis kunt komen of ook weer niet!        
De DéAlcoholShow is een voorstelling van maximaal 75 minuten. In dit tijdsbestek gaat een bekende presentator/presentatrice studenten of ondernemers in een vlot tempo meenemen naar een climax. In eerste instantie wordt gekeken naar een videoreportage van 5 minuten over stappende en feestende studenten. De drankconsumptie en gedragspatronen worden haarfijn onder de cameraloep genomen. Dit is meteen de opmaat voor de talkshow en discussieronde met diverse interessante gasten uit de (lokale) politiek, horeca/bedrijfsleven, overheid/bestuur, handhaving en studentenleven. De talkshow kent een verrassende en spectaculaire einde en gaat vervolgens naadloos over in het theatergedeelte! Op verzoek wordt de DéAlcoholShow op muzikale wijze afgesloten met een bekende artiest.    

Uitvoerend team  

Presentator/Presentatrice van dienst (kan ook een Bekende Nederlander zijn!)
Jan Pieterman (acteur)
Joep Dorren (acteur)
Esther ter Horst (actrice)
Management ZAT Projectenbureau

Meer informatie en reserveren

Tijdsduur theatervoorstelling: circa 60 tot 75 minuten
Aantal studenten/deelnemers per voorstelling: minimaal 75 en maximaal 350
Kosten: op aanvraag
Presentatie-setting en acteerruimte: minimaal 35 m2  
Presentatietechniek wordt meegenomen
Bijzonderheden: In grotere ruimten s.v.p. zorgdragen voor geluidsinstallatie en draadloze microfoons


*
* verplicht


Spring Mix

Lars Behrenroth
in the mix for
www.alcomobilisme.nl

ZATfm in the Mix

Click and listen to......
ZATFM

Digital Radio Station

Guest-Deejay NOV22

DJ Virato

Nieuws


rss
Nederlands Deutsch
© 2024 Koop & Co - Realisatie: Slagkracht